کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۳۴۸۸۸
تاریخ خبر:

ناگفته‌هایی از ماموریت یاسمین مقبلی در فضا

ناگفته‌هایی از ماموریت یاسمین مقبلی در فضا
ناگفته‌هایی از ماموریت یاسمین مقبلی در فضا

موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس، فضاپیمای دراگون را به مدار زمین پرتاب کرد که فضانورد ناسا، یاسمین مقبلی، فضانورد آژانس فضایی اروپا، آندریاس موگنسن و «ساتوشی فوروکاوا» و «کنستانتین بوریستوف» از سازمان فضایی ژاپن و روسیه در آن حضور داشتند.

جزئیات ماموریت یاسمین مقبلی در ماه/ عکس

بیل نلسون، مدیر ناسا، گفت: «خدمه Crew-۷ در ایستگاه، بیش از ۲۰۰ آزمایش علمی را در راستای آماده شدن برای مأموریت‌های ماه، مریخ و فراتر از آن پشت سر خواهند گذاشت، تمام اینها در عین حال به نفع بشریت روی زمین است. ناسا با مشارکت با کشورهای سراسر جهان، نخبه‌ها را برای شرکت در ماموریت‌های جسورانه درگیر می‌کند، و واضح است که وقتی با هم کار می‌کنند، می‌توانند کارهای بیشتری انجام دهند.»

جزئیات ماموریت یاسمین مقبلی در ماه/ عکس

در طول پرواز دراگون، اسپیس ایکس مجموعه‌ای از مانورهای خودکار فضاپیما را از مرکز کنترل مأموریت خود در هاثورن، کالیفرنیا رصد خواهد کرد و تیم‌های ناسا عملیات ایستگاه فضایی را در طول پرواز از مرکز کنترل ماموریت در مرکز فضایی جانسون در هیوستون زیر نظر خواهند داشت.

جزئیات ماموریت یاسمین مقبلی در ماه/ عکس

فضاپیمای دراگون که Endurance نام دارد، در ساعت ۸:۳۹ صبح یکشنبه، ۲۷ اوت، به طور مستقل به درگاه فضایی ماژول هارمونی ایستگاه متصل می‌شود. تلویزیون ناسا، برنامه ناسا و وب سایت آژانس پوشش مستقیمی از داکینگ و دریچه را ارائه خواهند کرد.

خدمه crew-۷ به خدمه ایستگاه فضایی Expedition ۶۹ خواهند پیوست. برای مدت کوتاهی، تعداد خدمه ایستگاه فضایی به ۱۱ نفر افزایش می یابد تا اینکه اعضای crew-۶ چند روز بعد به زمین بازگردند. Crew-۷ تحقیقات علمی جدیدی را به نفع بشر انجام خواهد داد و برای اکتشاف انسان در افق‌های دوردست آماده می شود.

آزمایش‌ها شامل جمع‌آوری نمونه‌های میکروبی از فضای بیرونی ایستگاه فضایی، اولین مطالعه واکنش انسان به مدت‌های مختلف پرواز فضایی، و بررسی جنبه‌های فیزیولوژیکی خواب فضانوردان است. اینها تنها بخشی از آزمایش های علمی و نمایش های فناوری است که در طول ماموریت آنها انجام می شود.

کدخبر: ۵۳۴۸۸۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر